Dostava

Naručeni proizvodi dostavljaju se na adresu stambenog objekta. Ako se radi o stambenoj zgradi, dostavljač nije obvezan nositi proizvode do kata na kojem se nalazi kupac, već do ulaza u zgradu. Dostava se obavlja na području cijele Hrvatske. Dostava se vrši putem dostavnih službi unutar 3-7 radna dana, na području Republike Hrvatske, za otoke i Dubrovačko područje maksimalno do 10 radnih dana. Osim za proizvode u čijoj je specifikaciji drugačije navedeno i/ili za koje je kupac posebno obaviješten o roku isporuke.

Organiziranje dostave započinje:
• primitkom uplate na žiro račun Storm usluge u trgovini ili • potvrđenom webshop narudžbom sa odabirom plaćanja pouzećem
• Subote i nedjelje ne računaju se u rok dostave, kao i praznici. Cijena dostave Dostava je BESPLATNA za sve webshop narudžbe iznad 300 €. Za ostale narudžbe naplaćuje se dostava u iznosu od 5€ do 14€ kn ovisno o proizvodu. Informacije o trenutnom statusu vaše narudžbe (zaprimljena, u pakiranju, završeno pakiranje, predano na dostavu) možete pratiti pod opcijom Status narudžbe, te potvrdom na Vaš e-mail.

Kako bi osigurali kvalitetniju komunikaciju između kupca i dostavljača, djelatnici web shopa dostavnim službama daju i telefonski broj koji je kupac naveo prilikom registracije/kupnje. Storm usluge u trgovini zadržava pravo promjene navedenih cijena bez prethodne najave.